TOP 5 PÁNSKYCH PARFÉMOV ROKU 2023

TOP 5 PÁNSKYCH PARFÉMOV ROKU 2023

235 Lux Parfém | Dior - Sauvage

Pánsky parfém

Tvorcom vonnej kompozície Sauvage od Christian Dior je Francois Demachy. Vôňa bola uvedená na trh v roku 2015. 

Krásna, osviežujúca a orientálna vôňa. Ide o legendárnu vôňu pre moderného a elegantného muža. Exkluzívna, dodáva prestíž.

Pánska vôňa

Náš parfém je inšpirovaný aromaticko - fougerovou vôňou Sauvage. Vrchné tóny sú korenie a kalábrijský bergamot, stredné tóny sú pelargónie, levanduľa, sečuánske korenie, elemi, ružové korenie, vetiver a pačuli; a základ tvorí céder, labdanum a ambroxan.

235 Lux Parfém _ Dior - Sauvage

303 Lux Parfém | Paco Rabanne - 1 Million

Pánsky parfém

Vôňu 1 Million od Paco Rabanne vytvorili Christophe Raynaud, Olivier Pescheux a Michel Girard. Na trh bola uvedená v roku 2008. 

Ovocná kvetinová, dynamická a tajomná vôňa. 

Pánska vôňa

Náš parfém je inšpirovaný drevito - korenistou vôňou 1 Million. Vrchné tóny sú grapefruit, mäta a krvná mandarínka, stredné tóny sú ruža, škorica a korenisté tóny a základ tvorí koža, drevité tóny, ambra a indické pačuli.
303 Lux Parfém _ Paco Rabanne - 1 Million

866 Lux Parfém | Dior - Sauvage Elixir

Pánsky parfém

Tvorcom vonnej kompozície parfému Sauvage Elixir od Dior je Francois Demachy. Parfém bol na trh uvedený v roku 2021.

Pánska vôňa

Náš parfém je inšpirovaný špecifickou vôňou Sauvage Elixir. Vrchné tóny sú škorica, muškátový oriešok, kardamón a grapefruit,  stredná nota je levanduľa a základ tvoria sladké drievko, santalové drevo, ambra, pačuli a haitský vetiver.

866 Lux Parfém _ Dior - Sauvage Elixir

401 Lux Parfém pánsky |  BACCARAT ROUGE 540

Unisex parfém

Parfém Baccarat Rouge 540 od ​​Maison Francis Kurkdjian vytvoril sám Francis Kurkdjian a bol uvedený na trh v januári roku 2016. 

Ide o spojenie kúzla prírody a ľudského umenia, vďaka ktorému sa suroviny premieňajú na diela zmyslového umenia. Vďaka poznaniu, sile minerálov a sile ohňa vzniklo koncentrované, výrazné, čuchové znamenie.

Unisex vôňa

Náš parfém je inšpirovaný orientálno - kvetinovou vôňou Baccarat Rouge 540. Vrchné tóny sú jazmín a šafran, stredné tóny sú ambrové drevo a základ tvorí jedľová živica a céder.

401 Lux Parfém pánsky _BACCARAT ROUGE 540

259 Lux Parfém | Versace - Eros

Pánsky parfém

Tvorcom vonnej kompozície Eros od Versace je Aurelien Guichard. Vôňa bola uvedená na trh v roku 2012. 

Láska, vášeň, krása a túžba – táto vôňa je jedinečným vyžarovaním mužskej zmyselnosti na pokožke. Je to hymnus lásky Erosa, víťazného a okázalého zvodcu. Dokonalosť mužského tela a odkazy na grécku mytológiu – charakteristické črty značky Versace od začiatku jej existencie.

Pánska vôňa

Náš parfém je inšpirovaný aromaticko - fougere vôňou Eros. Vrchné tóny tvorí mäta, zelené jablko a citrón, stredné tóny sú fazuľa tonka, pelargónie a ambroxan a základ tvorí madagaskarská vanilka, vetiver, dubový mach, virgínsky céder a atlasový céder.
259 Lux Parfém _ Versace - Eros
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz