TOP 5 DÁMSKYCH PARFÉMOV ROKU 2023

TOP 5 DÁMSKYCH PARFÉMOV ROKU 2023

401 Lux Parfém Dámsky Baccarat Rouge 540 

Unisex parfém

Parfém Baccarat Rouge 540 od ​​Maison Francis Kurkdjian vytvoril sám Francis Kurkdjian a bol uvedený na trh v januári roku 2016. 

Ide o spojenie kúzla prírody a ľudského umenia, vďaka ktorému sa suroviny premieňajú na diela zmyslového umenia. Vďaka poznaniu, sile minerálov a sile ohňa vzniklo koncentrované, výrazné, čuchové znamenie.

Unisex vôňa

Náš parfém je inšpirovaný orientálno - kvetinovou vôňou Baccarat Rouge 540. Vrchné tóny sú jazmín a šafran, stredné tóny sú ambrové drevo a základ tvorí jedľová živica a céder.

401 Lux parfém Baccarat Rouge 540

511 Lux Parfém | ARIANA GRANDE - CLOUD

Dámsky parfém

Tvorcom vonnej kompozície parfému Cloud od Ariana Grande je Clement Gavarry. Na trh bol uvedený v roku 2018. 

Dámska vôňa

Náš parfém je inšpirovaný kvetinovo - ovocnou vôňou Cloud. Vrchné tóny sú bergamot, hruška a levanduľa, stredné tóny sú kokos, šľahačka, pralinka a vanilková orchidea a základ tvorí pižmo a drevité tóny.

511 Lux Parfém ARIANA GRANDE - CLOUD

028 Lux Parfém | PRADA - PARADOXE

Dámsky parfém

Parfém Paradoxe od Prada vytvorili Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu a Shyamala Maisondieu a na trh bol uvedený v roku 2022. 

Dámska vôňa

Náš parfém je inšpirovaný orientálno - kvetinovou vôňou Paradoxe. Vrchné tóny sú hruška, mandarínka a bergamot, stredné tóny sú pomarančový kvet, esencia neroli a jazmín sambac a základ tvorí bourbonská vanilka, biele pižmo, ambra a benzoín.

028 Lux Parfém _ PRADA - PARADOXE

003 Lux Parfém | YVES SAINT LAURENT - LIBRE

Dámsky parfém

Parfém Libre od Yves Saint Laurent vytvorili Anne Flipo a Carlos Benaim a na trh bol uvedený v roku 2019. 

Dámska vôňa

Náš parfém je inšpirovaný kvetinovou vôňou Libre. Vrchné tóny sú mandarínka, levanduľa, čierne ríbezle a petitgrain,  stredné tóny sú jazmín, levanduľa a pomarančový kvet a základ tvorí madagaskarská vanilka, céder, ambra a pižmo.

 

003 Lux Parfém _ YVES SAINT LAURENT - LIBRE

969 Lux Parfém | VALENTINO DONNA - BORN IN ROMA

Dámsky parfém

Nadčasový parfém Born In Roma od Valentino Donna bol uvedený na trh v roku 2019.

Dámska vôňa

Náš parfém je inšpirovaný kvetinovo - orientálnou vôňou Born In Roma. Vrchné tóny sú čierne ríbezle, bergamot a ružové korenie, stredné tóny sú jazmínový čaj, jazmín a jazmín sambac a základ tvorí bourbonská vanilka, kašmírové a guajakové drevo.

969 Lux Parfém _ VALENTINO DONNA - BORN IN ROMA

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz